IGRAČA TROSILEC JOHN DEERE

128,61  z 22% DDV-jem

Po prednaročilu
Kratek opis:

RollyStreumax John Deere je popolna igrača za otroke od 3 do 10 let, ki uživajo v igri na prostem in se učijo, medtem ko se zabavajo. Ta fantastična trosilna prikolica ne zagotavlja samo ur zabave, ampak tudi spodbuja fine motorične sposobnosti in razumevanje preprostih mehanizmov.
RollyStreumax John Deere ima robustno konstrukcijo, ki lahko prenese tudi najtežje pustolovščine. Vrtljiva trosilna plošča zagotavlja enakomerno porazdelitev trosilnega materiala, kot je pesek ali drobno kamenje, s čimer se poveča zabava in otroci naučijo, kako delujejo trosilna orodja.
V pladnju za posipni material rollyStreumax John Deere lahko mladi raziskovalci udobno prevažajo svoj posipni material. Odstranljiv pokrov omogoča varno shranjevanje posipnega materiala, ki ga ščiti pred dežjem ali neželenimi vsiljivci.
Drsnik za doziranje rollyStreumax John Deere otrokom olajša nadzor nad količino posipnega materiala. To omogoča mladim vrtnarjem ali gradbenikom, da natančno upravljajo s količino in natančno ustvarjajo svoje projekte.
Z rollyStreumax John Deere lahko otroci ne le sprostijo svoje ustvarjalne sposobnosti, ampak tudi razvijejo pomembne sposobnosti, kot sta koordinacija in načrtovanje. Ta igrača ni samo zabavna, ampak tudi poučna, zaradi česar je odličen pripomoček za raziskovanje narave in učenje skozi igro. Kupite rollyStreumax John Deere in opazujte, kako vaši otroci odkrivajo radosti aktivnega učenja na prostem!

Compare
  • 100% zadovoljstvo
  • Varno plačilo
Pridržujemo si pravico do spremembe cen, ki se zgodi v primeru povišanja cen s strani dobavitelja za izdelke, ki niso na zalogi. Trues Badge
Šifra: 001480 Kategoriji: ,
Opis

Starost: 3 – 10 let
velik
robustna trosilna prikolica
vrtljivi trosilni disk
karoserija se lahko napolni s peskom
odstranljiv pokrov
regulator pretoka z ročajem

Šifra proizvajalca 125111

Mnenja (0)

Mnenja

Ni še nobenih mnenj.

Bodite prvi ocenjevalec “IGRAČA TROSILEC JOHN DEERE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll To Top
Close
Close

Košarica

Close

Prazna košarica!

Nadaljuj nakupovanje

IGRAČA TROSILEC JOHN DEERE
128,61  z 22% DDV-jem Dodaj v košarico