Poganjalci

Poganjalci

Showing all 9 results

Prikaz:

Igrača poganjalec Carabella

(0)
Kratek opis:

Igrača poganjalec rollyMinitrac Carabella je odličen pripomoček, zaradi katere je vaš otrok vedno v gibanju. Izdelan je iz kakovostnih materialov, ki omogočajo dolgo življenjsko dobo.

62,91  z 22% DDV-jem

Igrača poganjalec Claas Xerion

(0)
Kratek opis:

Igrača poganjalec rollyMinitrac Claas Xerion je odličen pripomoček, zaradi katere je vaš otrok vedno v gibanju. Izdelan je iz kakovostnih materialov, ki omogočajo dolgo življenjsko dobo.

73,35  z 22% DDV-jem

Igrača poganjalec Dumper

(0)
Kratek opis:

Igrača poganjalec rollyMinitrac Dumper je odličen pripomoček, zaradi katere je vaš otrok vedno v gibanju. Izdelan je iz kakovostnih materialov, ki omogočajo dolgo življenjsko dobo.

56,25  z 22% DDV-jem

Igrača poganjalec John Deere

(0)
Kratek opis:

Igrača poganjalec rollyMinitrac John Deere je odličen pripomoček, zaradi katerega je vaš otrok vedno v gibanju. Izdelan je iz kakovostnih materialov, ki omogočajo dolgo življenjsko dobo.

71,55  z 22% DDV-jem

Igrača poganjalec Lindner

(0)
Kratek opis:

Igrača poganjalec Lindner je namenjen za otroke od 1,5 do 4 leta starosti. Je odličen pripomoček, zaradi katerega je vaš otrok vedno v gibanju. Izdelan je iz kakovostnih materialov, ki omogočajo dolgo življenjsko dobo.

71,55  z 22% DDV-jem

Igrača poganjalec Massey Ferguson

(0)
Kratek opis:

Igrača poganjalec rollyMinitrac Massey Ferguson je odličen pripomoček, zaradi katerega je vaš otrok vedno v gibanju. Izdelan je iz kakovostnih materialov, ki omogočajo dolgo življenjsko dobo.

62,91  z 22% DDV-jem

Igrača poganjalec New Holland T6010

(0)
Kratek opis:

Igrača poganjalec rollyMinitrac New Holland T6010 je odličen pripomoček, zaradi katerega je vaš otrok vedno v gibanju. Izdelan je iz kakovostnih materialov, ki omogočajo dolgo življenjsko dobo.

62,91  z 22% DDV-jem

Igrača poganjalec Steyr Multi 4115

(0)
Kratek opis:

Igrača poganjalec rollyMinitrac Steyr Multi 4115, je odličen pripomoček, zaradi katerega je vaš otrok vedno v gibanju. Izdelan je iz kakovostnih materialov, ki omogočajo dolgo življenjsko dobo.

62,91  z 22% DDV-jem

Igrača tricikel RollyTrac JD

(0)
Kratek opis:

Ta velik John Deere traktor ima 3 okretna kolesa, proti zdrsne stopalke, poleg tega pa ima tudi elektronski volanski obroč z realističnimi traktorskimi zvoki in zagonom (potrebujete 2 x AA baterije, ki niso priložene) in je v kompletu s snemljivo prikolico. Primeren je za otroke stare od 2,5 do 5 let.

80,91  z 22% DDV-jem
Scroll To Top
Close
Close

Košarica

Close

Prazna košarica!

Nadaljuj nakupovanje