Priključki

Priključki

(Showing 1 – 12 products of 31 products)

Prikaz:

IGRAČA CISTERNA JOHN DEERE

(0)
Kratek opis:

Igrača CISTERNA rollyTanker John Deere je popolna igrača za otroke od 3 do 10 let, ki sanjajo o velikih kmetijskih dogodivščinah. Ta robustna prikolica s sodi, zasnovana posebej za male kmete, zagotavlja ure zabave in ustvarjalne igre.

S svojo stabilno konstrukcijo in dvema osema je rollyTanker John Deere pripravljen za prevoz vsega, kar potrebujejo mladi kmetje. A to še ni vse – ta prikolica s sodi ima integrirano vodno črpalko z brizgo.

Vodo lahko načrpate iz 30-litrskega rezervoarja prikolice in jo poškropite z ročno pršilko ali pa jo z odvodno pipo iztočite točno tam, kjer jo potrebujete.

116,10  z 22% DDV-jem

IGRAČA CISTERNA ROLLY TANKER

(0)
Kratek opis:

RollyTanker je impresivna dvoosna cisterna, ki ne izgleda samo realistično, ampak nudi tudi maksimalno stabilnost in varnost. Z največjo prostornino polnjenja 30 litrov se lahko otroci prepustijo domišljiji in načrtujejo lastne »transportne misije«. Ne glede na to, ali gre za prevoz vode za rastline na vrtu ali za “gasilsko misijo”, je ta cisterna pripravljena.

RollyTanker je visokokakovostna igrača, ki navduši s svojo dolgo življenjsko dobo.

Je odlično darilo za mlade ljubitelje narave in nadobudne kmete, ki želijo igrivo odkrivati ​​svet logistike in transporta. S svojo realistično zasnovo in praktično funkcionalnostjo rollyTanker ponuja ure zabave na prostem in spodbuja ustvarjalni razvoj vašega otroka.

125,10  z 22% DDV-jem

IGRAČA NAKLADALNIK JOHN DEERE ZA TRAKTORJE ROLLYTRAC

(0)
Kratek opis:

Rolly Toys

  • Za traktorje rolly Farmtrac, rolly Farmtrac Classic, rolly Farmtrac Premium, rolly X-Trac
56,61  z 22% DDV-jem

IGRAČA NAKLADALNIK ZA TRAKTORJE ROLLYTRAC

(0)
Kratek opis:

Rolly Toys

  • Za traktorje rolly Farmtrac, rolly Farmtrac Classic, rolly Farmtrac Premium, rolly X-Trac
61,11  z 22% DDV-jem

IGRAČA PLUG ROLLY TOYS

(0)
Kratek opis:

Igrača PLUG  je absolutna obvezna oprema za male pustolovce od 3 do 10 let! Ta impresivna igrača premeteno združuje kovino in plastiko, da ustvari velik, robusten obračalni plug, ki obljublja ure zabave na prostem.

Z rollyScraperjem lahko otroci udejanjijo svoje ustvarjalne zamisli o gradnji in igri. Ne glede na to, ali ste v peskovniku, na vrtu ali na igrišču, je ta robusten obračalni plug idealen spremljevalec za raziskovanje sveta gradbenih strojev.

RollyScraper ni le odlična igrača za igrivo izboljšanje koordinacije oči in rok ter motoričnih sposobnosti, ampak tudi spodbuja otroke k aktivnosti zunaj in zabavi v naravi.

60,30  z 22% DDV-jem

IGRAČA PLUG SNEŽNI MASTER

(0)
Kratek opis:

Igrača SNEŽNA DESKA rollySnow Master je igriv nastavek, ki je primeren za otroke, stare 3 leta in več. S tem popolnoma funkcionalnim in robustnim dodatkom lahko mali pustolovci opravljajo svoje naloge snežnega pluga.

RollySnow Master je primeren tudi za nakladalnik rollyTrac in ga je mogoče zasukati v 3 različne položaje za učinkovito čiščenje snega.

Z rollySnow Master lahko otroci igrivo izboljšajo svoje motorične sposobnosti in se ob tem neizmerno zabavajo na snegu. Ne glede na to, ali ste na igrišču ali na domačem vrtu – ta priključek je absolutno obvezen za male ljubitelje snežnih plugov.

54,45  z 22% DDV-jem

IGRAČA POMETALEC ROLLYTOYS

(0)
Kratek opis:

Igrača ČELNI POMETAČ rollyTrac Sweeper je visokokakovosten priklopni pometalnik, ki se popolnoma prilega vsem otroškim traktorjem na pedala rolly toys s priklopom na sprednji prikolici.

S tem funkcionalnim pometalcem lahko otroci igrivo skrbijo za čistočo okolice.

128,25  z 22% DDV-jem

IGRAČA PRIKOLICA CLAAS MULDA

(0)
Kratek opis:

Igrača PREKUCNA PRIKOLICA rollyHalfpipe Claas je idealna igrača za otroke od 3 do 10 let, ki so navdušeni nad kmetijskimi dogodivščinami. Ta velika in robustna dvoosna prikolica doda igranju iger realističen pridih.

RollyHalfpipe CLAAS ima prostoren prekucnik z okroglim koritom, ki malim kmetom omogoča prevoz različnih materialov.

RollyHalfpipe CLAAS ni le zabavna igrača, ampak tudi spodbuja domišljijo in motorične sposobnosti mladih igralcev. Z rollyHalfpipe CLAAS se lahko otroci potopijo v svet kmetijstva in doživijo ure zabave. Ta visokokakovostna igrača je močna in trpežna, zato je kos dogodivščinam na vrtu ali igrišču.

116,55  z 22% DDV-jem

IGRAČA PRIKOLICA DEUTZ FAHR MEGA TRAILER

(0)
Kratek opis:

Igrača PRIKOLICA rollyMega Trailer Deutz je idealna igrača za otroke od 3 do 10 let, ki jih zanimajo gradbena vozila in transport. Ta impresivna prikolica ima ogromno odličnih funkcij, ki zagotavljajo ure zabave.

S prikolico rollyMega Trailer lahko otroci pustijo svoji domišljiji prosto pot pri prevažanju gradbenega materiala, igrač ali česarkoli, kar si zamislijo. Ta igrača ne spodbuja le ustvarjalnosti, ampak tudi motorične sposobnosti in koordinacijo pri malih graditeljih. Naj vaši otroci raziskujejo svet gradbenih vozil in transporta.

143,10  z 22% DDV-jem

IGRAČA PRIKOLICA DEUTZ FAHR MULDA

(0)
Kratek opis:

Igrača PRIKOLICA rollyHalfpipe Deutz-Fahr je idealna igrača za otroke od 3 do 10 let, ki so navdušeni nad kmetijskimi dogodivščinami. Ta velika in robustna dvoosna prikolica doda igranju iger realističen pridih. RollyHalfpipe Deutz-Fahr ima prostoren prekucnik z okroglim koritom, ki malim kmetom omogoča prevoz različnih materialov.

RollyHalfpipe Deutz-Fahr ni le zabavna igrača, ampak tudi spodbuja domišljijo in motorične sposobnosti mladih igralcev. Z rollyHalfpipe Deutz-Fahr se lahko otroci potopijo v svet kmetijstva in doživijo ure zabave. Ta visokokakovostna igrača je močna in trpežna, zato je kos dogodivščinam na vrtu ali igrišču.

116,10  z 22% DDV-jem

IGRAČA PRIKOLICA FENDT CONTAINER

(0)
Kratek opis:

Rolly Toys

Tandem, prekucnik

230,40  z 22% DDV-jem

IGRAČA PRIKOLICA FENDT MULDA

(0)
Kratek opis:

Igrača prikolica Fendt mulda, Rolly Toys.

161,10  z 22% DDV-jem
Scroll To Top
Close
Close

Košarica

Close

Prazna košarica!

Nadaljuj nakupovanje