IGRAČA PRIKOLICA JOHN DEERE KIPER II

44,10  z 22% DDV-jem

Po prednaročilu
Kratek opis:

RollyKipper II John Deere je popolna igrača za otroke od 2,5 do 10 let, ki se radi igrajo na prostem in se želijo počutiti kot pravi gradbeni delavci. Ta enoosna prikolica je vznemirljiva in funkcionalna igrača, ki buri otroško domišljijo in hkrati spodbuja njihove motorične sposobnosti.
S svojo realistično funkcijo prevrnitve omogoča rollyKipper II John Deere mladim gradbenikom, da prevažajo pesek, igrače in druge predmete ter jih raztovarjajo kot pravi profesionalci. Otroci bodo radi vlekli prikolico za svojim traktorjem na pedala ali drugimi vozili igračami in pri tem razvijali pomembne spretnosti, kot sta koordinacija in spretnost.
RollyKipper II John Deere je izdelan iz visokokakovostne, trpežne plastike, ki lahko prenese težke igre na prostem. Enostaven za sestavo in zagotavlja ure zabave na vrtu, igrišču ali celo v peskovniku. Ta igrača ni samo zabavna, ampak je tudi varna in robustna, da izpolnjuje zahteve aktivnih otrok.
Z rollyKipper II John Deere lahko otroci sprostijo svojo domišljijo in hkrati razvijajo bistvene spretnosti. Ta enoosna prikolica je odlično darilo za mlade graditelje in pustolovce, ki želijo uživati ​​v svobodi igre na prostem. Polepšajte otroku dan in mu dovolite, da raziskuje svet gradbenih vozil z rollyKipperjem IIJohn Deere.

Compare
  • 100% zadovoljstvo
  • Varno plačilo
Pridržujemo si pravico do spremembe cen, ki se zgodi v primeru povišanja cen s strani dobavitelja za izdelke, ki niso na zalogi. Trues Badge
Šifra: 001479 Kategoriji: ,
Opis

Starost: 2½ – 10 let
enoosna prikolica

Šifra proizvajalca 128822

Mnenja (0)

Mnenja

Ni še nobenih mnenj.

Bodite prvi ocenjevalec “IGRAČA PRIKOLICA JOHN DEERE KIPER II”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll To Top
Close
Close

Košarica

Close

Prazna košarica!

Nadaljuj nakupovanje

IGRAČA PRIKOLICA JOHN DEERE KIPER II
44,10  z 22% DDV-jem Dodaj v košarico