Rolly Toys

Rolly Toys

(Showing 1 – 12 products of 109 products)

Prikaz:

ADAPTER PRIKLOPA ROLLY TOYS / PEG PEREGO

(0)
Kratek opis:

Adapter priklopa Peg Perego in Rolly Toys.

8,91  z 22% DDV-jem

GUMA TEKALNA KOLESA 330X30

(0)
Kratek opis:

Tekalna guma dimenzij FI 330 x 30 mm, primerna za kolesa dimenzij 335 x 120 mm ali 330 x 120 mm traktorjev blagovne znamke Rolly Toys.

4,95  z 22% DDV-jem

IGRAČA CISTERNA JOHN DEERE

(0)
Kratek opis:

Igrača CISTERNA rollyTanker John Deere je popolna igrača za otroke od 3 do 10 let, ki sanjajo o velikih kmetijskih dogodivščinah. Ta robustna prikolica s sodi, zasnovana posebej za male kmete, zagotavlja ure zabave in ustvarjalne igre.

S svojo stabilno konstrukcijo in dvema osema je rollyTanker John Deere pripravljen za prevoz vsega, kar potrebujejo mladi kmetje. A to še ni vse – ta prikolica s sodi ima integrirano vodno črpalko z brizgo.

Vodo lahko načrpate iz 30-litrskega rezervoarja prikolice in jo poškropite z ročno pršilko ali pa jo z odvodno pipo iztočite točno tam, kjer jo potrebujete.

114,30  z 22% DDV-jem

IGRAČA CISTERNA ROLLY TANKER

(0)
Kratek opis:

RollyTanker je impresivna dvoosna cisterna, ki ne izgleda samo realistično, ampak nudi tudi maksimalno stabilnost in varnost. Z največjo prostornino polnjenja 30 litrov se lahko otroci prepustijo domišljiji in načrtujejo lastne »transportne misije«. Ne glede na to, ali gre za prevoz vode za rastline na vrtu ali za “gasilsko misijo”, je ta cisterna pripravljena.

RollyTanker je visokokakovostna igrača, ki navduši s svojo dolgo življenjsko dobo.

Je odlično darilo za mlade ljubitelje narave in nadobudne kmete, ki želijo igrivo odkrivati ​​svet logistike in transporta. S svojo realistično zasnovo in praktično funkcionalnostjo rollyTanker ponuja ure zabave na prostem in spodbuja ustvarjalni razvoj vašega otroka.

130,50  z 22% DDV-jem

IGRAČA ČRPALKA ZA CISTERNE ROLLY TOYS

(0)
Kratek opis:

Igrača črpalka za cisterne Rolly Toys.

18,81  z 22% DDV-jem

Igrača dumper Cat

(0)
Kratek opis:

Igrača Dumper Cat je odličen pripomoček, zaradi katerega je vaš otrok vedno v gibanju. Izdelan je iz kakovostnih materialov, ki omogočajo dolgo življenjsko dobo.

116,10  z 22% DDV-jem

IGRAČA NAKLADALNIK JOHN DEERE ZA TRAKTORJE ROLLYTRAC

(0)
Kratek opis:

Rolly Toys

  • Za traktorje rolly Farmtrac, rolly Farmtrac Classic, rolly Farmtrac Premium, rolly X-Trac
56,61  z 22% DDV-jem

IGRAČA NAKLADALNIK ZA TRAKTORJE ROLLYTRAC

(0)
Kratek opis:

Rolly Toys

  • Za traktorje rolly Farmtrac, rolly Farmtrac Classic, rolly Farmtrac Premium, rolly X-Trac
61,11  z 22% DDV-jem

IGRAČA PLUG ROLLY TOYS

(0)
Kratek opis:

Igrača PLUG  je absolutna obvezna oprema za male pustolovce od 3 do 10 let! Ta impresivna igrača premeteno združuje kovino in plastiko, da ustvari velik, robusten obračalni plug, ki obljublja ure zabave na prostem.

Z rollyScraperjem lahko otroci udejanjijo svoje ustvarjalne zamisli o gradnji in igri. Ne glede na to, ali ste v peskovniku, na vrtu ali na igrišču, je ta robusten obračalni plug idealen spremljevalec za raziskovanje sveta gradbenih strojev.

RollyScraper ni le odlična igrača za igrivo izboljšanje koordinacije oči in rok ter motoričnih sposobnosti, ampak tudi spodbuja otroke k aktivnosti zunaj in zabavi v naravi.

58,05  z 22% DDV-jem

IGRAČA PLUG SNEŽNI MASTER

(0)
Kratek opis:

Igrača SNEŽNA DESKA rollySnow Master je igriv nastavek, ki je primeren za otroke, stare 3 leta in več. S tem popolnoma funkcionalnim in robustnim dodatkom lahko mali pustolovci opravljajo svoje naloge snežnega pluga.

RollySnow Master je primeren tudi za nakladalnik rollyTrac in ga je mogoče zasukati v 3 različne položaje za učinkovito čiščenje snega.

Z rollySnow Master lahko otroci igrivo izboljšajo svoje motorične sposobnosti in se ob tem neizmerno zabavajo na snegu. Ne glede na to, ali ste na igrišču ali na domačem vrtu – ta priključek je absolutno obvezen za male ljubitelje snežnih plugov.

54,45  z 22% DDV-jem

Igrača poganjalec Carabella

(0)
Kratek opis:

Igrača poganjalec rollyMinitrac Carabella je odličen pripomoček, zaradi katere je vaš otrok vedno v gibanju. Izdelan je iz kakovostnih materialov, ki omogočajo dolgo življenjsko dobo.

71,55  z 22% DDV-jem

Igrača poganjalec Claas Xerion

(0)
Kratek opis:

Igrača poganjalec rollyMinitrac Claas Xerion je odličen pripomoček, zaradi katere je vaš otrok vedno v gibanju. Izdelan je iz kakovostnih materialov, ki omogočajo dolgo življenjsko dobo.

74,25  z 22% DDV-jem
Scroll To Top
Close
Close

Košarica

Close

Prazna košarica!

Nadaljuj nakupovanje