Bruder

Bruder

(Showing 1 – 12 products of 110 products)

Prikaz:

IGRAČA BAGER CAT NA GOSENICE

(0)
Kratek opis:

Nova generacija bagerjev Cat je zasnovana za najzahtevnejša opravila. Z optimizirano nosilnostjo, veliko izbiro različnih lopat in žlic ter učinkovitimi dizelskimi motorji zadnje generacije je ta bager eno najsodobnejših vozil na katerem koli gradbišču. Za zahtevne naloge v peskovniku in otroških sobah je ta odličen bager zdaj prišel kot nov model v ponudbi gradbenih vozil BRUDER. V sodobni in popolnoma zastekljeni voznikovi kabini najde opcijsko na voljo figura bworld napredno delovno mesto. Roka bagra je popolnoma funkcionalna prek ročice in lahko deluje tudi pod nivojem vozila. Bager doseže tudi najzahtevnejše terene. Za prihajajoča vzdrževalna dela je mogoče odpreti dve loputi motorja.

58,41  z 22% DDV-jem

IGRAČA BAGER CAT NA KOLESIH

(0)
Kratek opis:

Igrača BAGER Cat, kot je značilno za igrače BRUDER, posnema resničnost v svojih funkcijah in obliki. Dve podporni nogi zagotavljata stabilnost in varnost med delom, zgibno krmiljenje pa omogoča resnično vsestranskost in izvajanje dela tudi v tesnih prostorih. Roko bagra je mogoče zakleniti v kompaktnem transportnem položaju za cestni promet.

35,91  z 22% DDV-jem

IGRAČA BAGER KOMBINIRKA JCB MIDI CX

(0)
Kratek opis:

Igrača ROVOKOPAČ JCB MIDI CX ima popolnoma delujočo (in odstranljivo) sprednjo lopato ter popolnoma delujočo in odstranljivo zadnjo bagersko enoto z enoročnim upravljanjem. Dve zložljivi podpori dajeta bagru nakladalcu varen oprijem, nihajna os za vse terene in pnevmatike na tekalni plasti dopolnjujejo sliko. Za dopolnitev igre je lahko bager nakladalec opremljen s standardno traktorsko sklopko, ko je zadnja bagrska enota odstranjena, kar pomeni, da je mogoče uporabiti vse prikolice in priključke v kmetijski seriji.

23,31  z 22% DDV-jem

IGRAČA BAGER NA KOLESIH LIEBHERR 912

(0)
Kratek opis:

Bruder kopač Liebherr 02426 – Ročica kopača Liebherr je popolnoma funkcionalna s pritiskom na ročni vzvod, kabino in roko pa je mogoče na podvozju obrniti za 360°. Dve podporni nogi zagotavljata stabilnost.

25,11  z 22% DDV-jem

IGRAČA BAGER NA KOLESIH XE 5000

(0)
Kratek opis:

Bruder kopač XE 5000 03413 – Tematski svet gradbenih vozil BRUDER je zelo priljubljen, saj so igrače izdelane zelo podrobno in imajo obsežne funkcije. Temu uspešnemu segmentu je zdaj dodan nov mobilni bager BRUDER.

To vozilo s premišljeno zasnovo BRUDER prepriča z odličnimi funkcijami in preprostim upravljanjem. Z osrednjim ročajem lahko dvignete in spustite celotno roko bagra ter premikate zajemalno žlico. Ta bager je zelo zabaven tudi v peskovniku. Telo bagra je mogoče obračati za 360°, velika roka bagra pa je nastavljiva po višini. Ta igrača je pravi hit tudi za mlajše otroke, saj je priporočena starost za ta izdelek 2 leti.

30,60  z 22% DDV-jem

IGRAČA BAGER ZGIBNI FIAT FR130

(0)
Kratek opis:

Igrača NAKLADALNIK Fiat FR130 ima popolnoma funkcionalno roko žlice, ki jo je mogoče zakleniti. Lopata je lahko tudi nagnjena. S pregibnim nakladalnikom na kolesih je mogoče enostavno manevrirati zahvaljujoč pregibnemu krmiljenju.

22,41  z 22% DDV-jem

IGRAČA BAGER ZGIBNIK LIEBHER

(0)
Kratek opis:

Igrača NAKLADALNIK Liebherr L574 ima veliko nagibno nakladalno žlico, ki jo je mogoče upravljati z eno roko z uporabo na novo razvitega mehanizma žlice. Zgibno krmiljenje in zadnja os za vse terene nudita udobno manevriranje. Pokrov motorja je mogoče tudi odpreti, da se prikaže blok motorja in pnevmatike tekalne plasti dopolnijo sliko.

40,41  z 22% DDV-jem

IGRAČA BALE KVADRATNE 4KOM

(0)
Kratek opis:

Igrača Kvadratne bale

7,11  z 22% DDV-jem

IGRAČA BALE OKROGLE

(0)
Kratek opis:

Set okroglih bal je nepogrešljiv pripomoček 4 bal za balirko Bruder.

8,55  z 22% DDV-jem

IGRAČA BALIRKA CLAAS ROLLANT 250

(0)
Kratek opis:

Igračo BALIRKA Claas Rollant 250 Roto Cut je mogoče zložiti s pobiralko, poganjajo pa jo kolesa. Stranski pokrov in zadnji del stiskalnice je mogoče odpreti. Vstavljena bala se samodejno izvrže s pritiskom na odlagalno ročico. Ovijalko za bale se lahko pritrdi s pomočjo kljuke za prikolico (ni priložen). Priložena je okrogla bala in pnevmatike s tekalno površino dopolnjujejo sliko. a dopolnitev igre je balirko za okrogle bale Claas Rollant 250 mogoče kombinirati z vsemi traktorji v profesionalni seriji, kot tudi ovijalko za bale.

27,45  z 22% DDV-jem

IGRAČA BALIRKA JOHN DEERE 690

(0)
Kratek opis:

Raztegljivo podnožje daje igrači BALIRKA John Deere za kvadratne bale trden oprijem. Velika balirka vsebuje škatle za vrvice, ki jih je mogoče odpreti. Lahko se tudi odpre vzdrževalna loputa s stiskalnim mehanizmom. Zgrabljalnik slame se poganja med vožnjo, dve bali slame se avtomatsko transportirata do iztoka. Izhod za slamnate bale je mogoče dvakrat zložiti z verigami. Balirka za velike bale John Deere ustreza vsem traktorjem profesionalne serije (ni priložena).

29,61  z 22% DDV-jem

IGRAČA BALIRKA KOMBINIRANA JOHN DEERE C441R

(0)
Kratek opis:

Igrača BALIRKA John Derre, BRUDER je podrobno izdelana s poudarkom na podrobnosti in funkcionalnosti. Delujoč pobiralnik je premičen in nastavljiv po višini. Skozi loputo na vrhu lahko mali kmetje vstavijo priloženo slamnato balo. Z novo razvitim transportnim sistemom se lahko slamnate bale transportirajo iz balirnice v ovijalno napravo, vrtljiva folija pa zaključi postopek žetve. Za še večjo realnost modela je priložena tudi že ovita bala slame.

44,01  z 22% DDV-jem
Scroll To Top
Close
Close

Košarica

Close

Prazna košarica!

Nadaljuj nakupovanje