RAZREDČILO GRANIT 1L

7,99  z 22% DDV-jem

Po prednaročilu
Kratek opis:

GRANIT razredčilo za sintetične smole je razredčilo za sintetične smole, katerega počasen čas izhlapevanja zagotavlja zelo dobro pretočnost barve brez zakasnitve sušenja oksidativno sušečih barv.

Compare
  • 100% zadovoljstvo
  • Varno plačilo
Pridržujemo si pravico do spremembe cen, ki se zgodi v primeru povišanja cen s strani dobavitelja za izdelke, ki niso na zalogi. Trues Badge
Šifra: 000702 Kategoriji: ,
Opis

Zaradi svoje sestave je razredčilo za sintetično smolo Granit mogoče uporabiti s skoraj vsemi danes znanimi barvami, kot so zračno sušeče in sušilne barve iz sintetične smole, srebrne bronaste barve, barve s cinkovim prahom, bitumenske in asfaltne barve.

Dodatne informacije:

Pomembno je zagotoviti, da je mešanica pomešana z razredčilom granitne sintetične smole v skladu z zahtevami barvanja. Kar zadeva čas izhlapevanja, izdelek ustreza danes običajno uporabljenim razredčilom KH. Zaradi tega lahko časi izhlapevanja ostanejo nespremenjeni. Razredčilo za sintetično smolo Granit ustreza ugotovitvam v sektorju topil in se nenehno preverja z uporabljenim sistemom barve.

Področje uporabe:

Zaradi svoje počasne hlapljivosti se razredčilo iz granitne sintetične smole uporablja predvsem za dele z velikimi površinami, kot so: B. uporabljen lak vozila. To razredčilo je zelo primerno tudi za ščetkanje in namakanje.

Mnenja (0)

Mnenja

Ni še nobenih mnenj.

Bodite prvi ocenjevalec “RAZREDČILO GRANIT 1L”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll To Top
Close
Close

Košarica

Close

Prazna košarica!

Nadaljuj nakupovanje

RAZREDČILO GRANIT 1L
7,99  z 22% DDV-jem Dodaj v košarico